Alles voor kweekplezier!
0 producten: €0,00

Uw winkelwagen bevat geen producten

Montageservice

Een serre van Royal Well wordt geleverd als bouwpakket. Het overgrote deel de serres die Royal Well verkoopt worden door de klant zelf gemonteerd. U krijgt bij de levering een duidelijke handleiding meegeleverd. Als u vragen heeft of tips wenst tijdens het montageproces dan helpen wij u graag verder. Het enige wat zelf monteren vergt is tijd. Wij zijn van mening dat al onze serres goed te monteren zijn, ook voor klanten die dit nog nooit hebben gedaan. Als u toch van montageservice gebruik wilt maken dan bieden wij u drie mogelijkheden aan;

Mogelijkheden voor uitbesteden montage

  1. Wij kunnen u rechtstreeks in contact brengen met ervaren monteurs
  2. Wij kunnen u in contact brengen met dealers welke buiten de verkoop van Royal Well serres ook zelf montageservice aanbieden
  3. U kunt bij Royal Well online de montage bestellen. Wij zullen dan één van onze externe monteurs de opdracht geven om de montage uit te voeren

Montage door Royal Well

Royal Well monteert tegen een vaste prijs uw serre. De montageprijs hangt af van het model, de grootte en het type beglazing van uw serre. Ook hoeveel accessoires er gemonteerd moeten worden. Royal Well kan de montage van uw serre verzorgen als:

  1. Er aan de montagevoorwaarden wordt voldaan
  2. Het een serre is welke door Royal Well recent geleverd is
  3. De montage nog niet is aangevangen (de serre niet is uitgepakt)
  4. U woonachtig bent in Nederland (In België is de montageprijs op aanvraag)

Montagevoorwaarden

U kunt de volledige voorwaarden nalezen door op de volgende link te drukken; montagevoorwaarden. De belangrijkste punten hieruit zijn:

  1. De ondergrond dient vlak, stabiel en 100% waterpas te zijn
  2. Voor serres met een drempelloze deur geldt dat deze op een verharde ondergrond geplaatst moeten worden (betonbanden, tegels of betonfundering)
  3. U levert foto’s aan waaruit blijkt dat de bouwlocatie aan de voorwaarden voldoet

 

Als er niet aan de gestelde montagevoorwaarden wordt voldaan door de klant dan behoud Royal Well het recht af te zien van de montage. De betaling wordt dan vanzelfsprekend teruggestort.

Een serre van Royal Well

Wij monteren alleen een door Royal Well recent geleverde serre. Bij het invullen van uw bestelling vragen wij u in het keuze menu uw serre te selecteren.

Woonachtig in België

Indien u in België woonachtig bent dan vragen wij u voor de montage service een email te sturen klantenservice@royalwellserres.nl met opgave van uw woonplaats en het model, de grootte en de beglazing van uw serre. U ontvangt dan een offerte per email.

Er zijn geen producten in deze categorie.